3 Mar 2009

Bitmek nasıl bir şey'ki..




Sevgiler vardı içimde biriktirdiğim,azar azar her gün üst üste koyarak,başka türlüsünü bilmiyordum'ki ben sevmenin.
Böylesini hiç yaşamamıştı yüreğim, hep ben severim sanırdım,benim sevdam yeter sanırdım,insan yaşamayınca hissetmeyince böylesini nereden bilebilir'ki.
Evet aynı kurşunla vurulan iki yaralıyız şimdi seninle,aynı bıçağın tersi deşmiş yüreğimizi, aynı dert lal etmiş dilimizi,sustuk.!!
 Ağır geldi terazinin kefesi belki de, taşıyamadı yüreğim bilmediğim tanımadığım hak etmediğim yabancı sözleri,bekledim,dinledim kendimi..
Kim bilir belkide bu suskunluk daha sıkı bir sarılmanın başlangıcıdır,belkide kanayan yüreğimize yama yapmak için bir fırsattır, kim bilebilir'ki bunu ..
Bende insanım,benimde acır bir yanım,bazen bende savrulur kalırım bir köşede,bazen kan olurum akarım kendi içime,bende insanım işte..
Bitmek nasıl bir şeydir'ki,tutkunun alevlerinde yanmak gibi'mi,nefeslerin ateşinde erimek gibi'mi,bitmek nasıl bir şey'ki..
Yok be Ömrüm,başlamadan bitilmez, karlı dağların eteğindeki mor çiçekleri koklamadık henüz, şebnem şafağında ıslanmadı bedenlerimiz, aynı güneşe uyanmadı gözlerimiz, ben daha yaralı bir ceylanın göz bebeğinde görmedim'ki seni,
Bitmek ne demek...


Tufan genç

2 yorum:

  1. Bazı sevdalar bitmek için başlar sanki ve bazı sevdalar birer ayrılık hikayesi oluverir.Biz bittiğine ve biteceğine inanmasak ta yüreğimiz çoktan sessiz sedasız kabullenmiştir davetsiz gelen ayrılığı.artık yürek susmuştur.belki de bu susuşların arkasında ciltler dolusu anlamlar vardır. kim bilir?
    tek kelimeyle muhteşem bir şiir.her dizesinde kendimi buldum adeta yüreğinize sağlık...
    bitişi olmayan sevdalar yaşanılması dileğiyle...sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler ediyorum,aslında bu bir şiir olarak yazılmadı,sevdiğim insanın,yürekten haykırışına bir yorumdu,ama görüyorumki aynı sızılar sizi'de yakmışki kendinizi bulmuşsunuz satırların arasında..
    Umarım özlemleriniz son bulur,diner yürek sızınız,o güzel yüreğiniz mutlulukların en güzeline layık.
    Saygılar sevgiler..

    YanıtlaSil